logo

Medewerker Payments & Cash - NN


Den Haag -
Als Medewerker Payments & Cash ben je mede verantwoordelijk voor operationele werkzaamheden en financiƫle processen op het gebied van Payments & Cash.


Heb jij ervaring met Betalingsverkeer, ERP systemen, Debiteuren en/of Accounting? Ben jij een team player, flexibel en maak jij je operationele taken snel eigen? Dan zoeken wij jou! 

De salarisschaal voor deze functie bedraagt tussen de €2.811,- en €4.016,-afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 36-urige werkweek, exclusief een 13e maand en vakantiegeld.

Jouw impact als medewerker Payments & Cash bij NN

Als Finance Operations specialist maak je binnen NN Group deel uit van het Finance Service Center afdeling Payments en Cash. Je bent binnen het cluster mede verantwoordelijk voor operationele werkzaamheden en financiële processen op het gebied van Payments & Cash.

Wat je gaat doen

 • Accounts receivable: het verwerken van factuur verzoeken, het controleren van inkomende betalingen en maken van de nodige boekingen.
 • Monitoren van debiteuren en achterstanden
 • Reconciliatie van bank statements uitvoeren en het verwerken van de bankmutaties in SAP.
 • Bewaken van tussenrekeningen, verschillen en openstaande posten
 • Payments: Invoeren, controleren en verwerken van betaalverzoeken en monitoren fiattering van betalingen
 • Gesprekken voeren en afspraken maken met stakeholders binnen de Business Units en het FInance domein

Met wie je werkt

Onze afdeling omvat twee clusters met zeer uiteenlopende werkzaamheden. In een dynamische wereld van organisatiewijzigingen en IT-implementaties werken wij hard aan verdere professionalisering van onze dienstverlening voor de diverse Business Units. Wij managen alle geldstromen van NN en haar maatschappijen.

Wat je meebrengt

Als Finance professional binnen NN ben je ondernemer en pak je de kansen die jou verder brengen. Heb je een goed idee, dan bieden we je de ruimte om dat ook uit te voeren. Je neemt een mooie dosis positieve energie mee, waarmee je anderen inspireert en motiveert om ook het beste uit zichzelf te halen. Hiervoor heb je al vaktechnische kennis van financiële operationele processen (ervaring met Financiële gerelateerde processen en systemen zijn een pre) opgebouwd in je carrière.

Je kan met Microsoft Excel kennis snel en efficiënt aan de slag. Je bent secuur, flexibel, cijfermatig en neemt initiatief om processen te verbeteren. Je signaleert en staat open voor verandering en accepteert niet zomaar de status-quo. Je kan met gefundeerde argumenten je collega’s overhalen om te verbeteren. Je beschikt over:

 • MBO/HBO werk en denk niveau
 • Enkele jaren ervaring met accounting en betalingsverkeer
 • Ervaring met betaal- en boekhoudsystemen (SAP AR/CD/FiCo is een pré)
 • Analytisch en een doorzetter om vraagstukken op te lossen
 • Enthousiasme en accuratesse
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands & Engels

Blijf je ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen

Arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

Jij bent meer dan alleen een collega en dat snappen we bij NN heel goed. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij. Wij stellen je in staat arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn. Denk aan het bijkopen van extra vakantiedagen en flexibele werktijden. Je maakt met je leidinggevende en collega’s afspraken over tijd- en plaats onafhankelijk werken, zodat je je werkritme aan kunt passen aan je privé-wensen. Ook thuiswerkvergoedingen voor internet en een goede werkplek horen daarbij. Daarnaast krijg je bij ons:

 • Collectieve pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 6%
 • 194,4 verlofuren op basis van een werkweek van 36 uur  (dat zijn 27 vakantiedagen bij een werkweek van 5 dagen) en één Diversiteitsdag
 • 13de maand en vakantiegeld wordt maandelijks uitbetaald bij je salaris
 • NS Business Card 2e klas, waarmee je 7 dagen per week onbeperkt kunt reizen. Reis je liever met eigen vervoer? Dan kun je de gemaakte zakelijke- en woon-werk kilometers declareren

Bij NN werken we hybride. Deels vanuit huis en deels op kantoor. Teams ontmoeten elkaar digitaal, fysiek of hybride. Je spreekt samen met je team af wat het beste past. We hebben onze kantoren zo ingericht dat er voor elk type werk een passende plek is. Ja werkt vanuit ons mooie kantoor in Den Haag. Direct naast de A12, maar ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je even uitwaaien? Pak de tram of (ov-)fiets en in een klein half uurtje ben je op het strand.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

Solliciteer direct!

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel Danitscha Mahadew, Recruiter via 06-1540198. Voor inhoudelijke vragen kun je contact openemen met André Rijs, Head of Payments & Cash mgt - via 06 - 5164 3484.  

Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van NN en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus. Alvast bedankt voor je begrip.  

Locatie:
Den Haag
Meer informatie:

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel Danitscha Mahadew, Recruiter via 06-1540198.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact openemen met André Rijs, Head of Payments & Cash mgt - via 06 - 5164 3484.

contactpersoon
Linkedin
 
Contact:
Danitscha Mahadew
Recruiter
m. 06-15401981
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Medewerker Payments & Cash bij NN in Den Haag inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: REQ2685622
 
Vacature geplaatst op 10-3-2023 16:00:58