logo

Senior Advisor Treasury & Risk - EY


Maastricht -
Wil jij bijdragen aan het verder uitbouwen van de Treasury Advisory afdeling? Als Senior Advisor Treasury Risk Management ben je betrokken bij zeer uiteenlopende opdrachten op het gebied van Treasury en Risk management.


Wij gaan een nieuwe financiering aan maar welke rentevaste periode past het beste bij ons? Wij hebben een complexe portefeuille aan rentederivaten die wij willen herstructureren, hoe moeten wij dit aanpakken? Wij gaan onze productie verplaatsen naar China, welk valutarisico gaan wij lopen? Wij hebben veel omzet in Amerika en willen weten op welke manieren wij ons valutarisico in EURUSD kunnen afdekken? Mijn bedrijf gaat een rentederivaat afsluiten maar ik heb geen idee welk tarief ik bij mijn bank moet betalen en welke marge marktconform is? De vastgoedleningen in mijn portefeuille moeten gewaardeerd worden, kunnen jullie mij hierbij helpen?
 
Zomaar een aantal vragen dat vrijwel dagelijks bij ons binnenkomt. Vragen gesteld door mensen die veel verstand hebben van hun eigen sector en het runnen van een instelling in deze dynamische wereld, maar deze strategische en financiële vraagstukken veel minder frequent op hun bureau krijgen. Vragen waarvoor ze terecht op zoek gaan naar ondersteuning met kennis van zaken. Die kennis vinden ze bij EY Montesquieu, waar we al ruim 10 jaar met deze vragen te maken hebben. 
 
Jouw uitdaging
Wil jij bijdragen aan het verder uitbouwen van de Treasury Advisory afdeling? Als Senior Advisor Treasury Risk Management ben je betrokken bij zeer uiteenlopende opdrachten op het gebied van Treasury en Risk management. Je voert financieel-strategische analyses uit, schrijft memo’s en rapportages gerelateerd aan deze onderwerpen en adviseert relaties over relevante ontwikkelingen in de markt en wet- en regelgeving. Daarnaast waardeer je complexe financiële instrumenten (RJ290 en/of IFRS). 

We maken graag kennis met je indien jij:

 • Een universitaire studie hebt afgerond (een kwantitatief economische of bedrijfseconomische richting is een pre);
 • Beschikt over sterk analytisch en mathematisch inzicht;
 • Creatief, nauwkeurig, proactief en zelfstandig bent;
 • In staat bent om klanten en teamleden te enthousiasmeren, te overtuigen en te sturen;
 • Een praktische en oplossingsgerichte instelling hebt;
 • Uitstekende kennis hebt van en uitermate vaardig bent met Excel;
 • Zeer goede verbale en schriftelijke vaardigheden bezit, zowel in het Nederlands als Engels;

Jouw carrièremogelijkheden bij EY

 • Bij EY staat training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, dat bepaalt immer de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en neem daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:
 • Een uitdagende en afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een jong en professioneel team;
 • Ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke betrokkenheid bij onze cliënten;
 • Een breed pakket aan opleidingen en mogelijkheden tot werken in het buitenland;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Over EY Montesquieu
EY Montesquieu is onderdeel van de subserviceline FAAS (Financial Accounting Advisory Services) binnen EY. Wij zijn een toonaangevend advieskantoor op het gebeid van Finance, Treasury en Risk Management. Gevestigd in Maastricht, Eindhoven en Amsterdam, bedienen wij bedrijven, instellingen en institutionele beleggers door heel Nederland. Wij helpen onze klanten om investeringen gefinancierd te krijgen en we bieden haarscherp inzicht in financiële risico’s. EY Montesquieu is een succesvolle onderneming en vijfvoudig winnaar van een FD Gazellen Award van het Financiële Dagblad.

Belangstelling?
Indien je er van overtuigd bent dat je aan de bovenstaande criteria voldoet, solliciteer dan direct via onderstaande link.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Loes van den Dries, via loes.van.den.dries@nl.ey.com of 06-21251355.

Voor meer informatie over het recruitment proces kun je contact opnemen met Aimée Couturier, via aimee.couturier@nl.ey.com of 06-29083190.

Locatie:
Maastricht
Meer informatie:

Voor meer informatie over het recruitment proces kun je contact opnemen met Aimée Couturier, via aimee.couturier@nl.ey.com of 06-29083190.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Senior Advisor Treasury & Risk bij EY in Maastricht inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: MAA0005U
 
Vacature geplaatst op 29-11-2018 17:07:27